Përkthim
EnglishAfrikaansShqipՀայերենಕನ್ನಡ
 Edit Translation
nga Transposh - website crowdsourcing translation plugin

Lëndë e parë

LAJMET E FUNDIT

Compression Springs

  Në Super Springs, Ne jemi duke bërë burimet compression me gamë të teli 0.2 mm për 4.5 mm. Springs Compression mund të jetë cilindrike, konik, Fuçi apo kombinim i these.We kanë teknologjinë më të fundit CNC Pranvera coiling Machines për prodhimin e shpejtë se edhe me … Vazhdo leximin

Springs

Die Springs janë përdorur në Vdes përdorur në industri fletë metalike, derdhur plastike vdes, Makinat dhe disa aplikacione tjera industriale.   Die Springs janë përdorur, ku ngarkesa e lartë është e nevojshme që edhe me lartësi më pak të ngurta.   Ne kemi Die … Vazhdo leximin

Form SpringSprings formë

Super Springs është duke bërë burimet formë me shumë dizajne si kërkesë për konsumatorët. Ne kemi Pranvera makinat CNC formimin dhe Wire makina CNC Bending të kujdeset për të gjitha planet dhe ka aftësinë për të prodhuar mijëra e burimeve çdo … Vazhdo leximin

torsion springRrotullim Springs

Super Springs është prodhim Springs rrotullim me gamë të teli 0.2 mm për 3.0 mm. Springs rrotullim kundërshtojnë forcë torsional dhe janë përdorur në aplikacione të ndryshme industriale. Ne kemi CNC makinë rrotullim Springs që na ndihmuar në prodhimin e kroje të cilësisë. Angles … Vazhdo leximin

Lëndë e parë

Super Springs prodhon shumëllojshmëri të burimeve me llojet e ndryshme të telave duke përfshirë telit muzikë, çeliku alloyed dhe çelik, bakër, phospher bronz.

 

Pranvera Steel - Wire Medium Carbon
Indian Standard : IS 4454 Pjesa I, Klasa-2
Standardet ekuivalente ndërkombëtare : ASTM A 227
UNI 3823 Klasa B
IN 17223-1-1.0600
DIN 2076-B
IN 10270-1(SM, DM)
IT-3522
Përbërja Kimike
Karbon(C) : 0.60-0.85
Mangan (Mn) : 0.80 Max
Silic (Një) : 0.15-0.35
Fosfor (P) : 0.04 Max
Squfur(S) : 0.04 Max

Pranvera Steel - Lartë i karbonit
Indian Standard : IS 4454 Pjesa I Grade 3
Standardet ekuivalente ndërkombëtare : ASTM A 228
UNI-3823 Class C
IN 17223-1-1.0200
DIN 2076-C
IN 10270-1-(SH, NQ)
IT - 3522
Përbërja Kimike
Karbon(C) : 0.75-1.00
Silic (Një) : 0.15-0.35
Mangan (Mn) : 0.80 Max
Fosfor (P) : 0.03(Max)
Squfur (S) : 0.03(Max)

Çeliku pranverë - rrëmbyer Oil Alloy Steel Wire
Indian Standard : IS 4454 Pjesa III, Klasa-2D (Chrome silic)
Standardet ekuivalente ndërkombëtare : ASTM A-401
DIN 17223-2 FDSiCr
-DIN 17223-2-VDSiCr
EN 10270-2 FDSiCr
EN 10270-2-VDSiCr
Përbërja Kimike
Karbon(C) : 0.50-0.60
Silic (Një) : 1.20-1.60
Mangan (Mn) : 0.50-0.80
Kromi (Cr) : 0.50-0.80

Wire Stainless Steel
Indian Standard : IS 4454 pjesa e IV-Gr- 1 & 2
Standardet ekuivalente ndërkombëtare : AISI 302
AISI 304
ASTM A 313
IN 17224
IN 10270-3
Përbërja Kimike
GR-1 GR-2
Karbon(C) : 0.15 Max 0.09 Max
Silic (Një) : 1.00 Max 1.00 Max
Mangan (Mn) : 2.00 Max 1.00 Max
Kromi (Cr) : 17-19 16.00-18.00
Nikel(Ose) : 8-10 6.75-7.75

Produktet