Përkthim:

LAJMET E FUNDIT

Compression Springs

  Në Super Springs, Ne jemi duke bërë burimet compression me gamë të teli 0.2 mm për 4.5 mm. Springs Compression mund të jetë cilindrike, konik, Fuçi apo kombinim i these.We kanë teknologjinë më të fundit CNC Pranvera coiling Machines për prodhimin e shpejtë se edhe me … Vazhdo leximin

Springs

Die Springs janë përdorur në Vdes përdorur në industri fletë metalike, derdhur plastike vdes, Makinat dhe disa aplikacione tjera industriale.   Die Springs janë përdorur, ku ngarkesa e lartë është e nevojshme që edhe me lartësi më pak të ngurta.   Ne kemi Die … Vazhdo leximin

Form SpringSprings formë

Super Springs është duke bërë burimet formë me shumë dizajne si kërkesë për konsumatorët. Ne kemi Pranvera makinat CNC formimin dhe Wire makina CNC Bending të kujdeset për të gjitha planet dhe ka aftësinë për të prodhuar mijëra e burimeve çdo … Vazhdo leximin

torsion springRrotullim Springs

Super Springs është prodhim Springs rrotullim me gamë të teli 0.2 mm për 3.0 mm. Springs rrotullim kundërshtojnë forcë torsional dhe janë përdorur në aplikacione të ndryshme industriale. Ne kemi CNC makinë rrotullim Springs që na ndihmuar në prodhimin e kroje të cilësisë. Angles … Vazhdo leximin

Contact Us

For Sales & Enquiry Contact us at:

INDIA:

Super Springs 
48-49, Sector-22, Shiv Colony,
Faridabad-121005

Contact No. +91 9818400308, +91 9899900343

THAILAND:

1000/19-20 (No.9) Liberty Bldg.,
12A th Floor, Sukhumvit 55 Road, Klongtonnua,
Wattana, Bangkok 10110, Thailand

Contact No. +66 868279629

E-mails: sales@supersprings.bizsuperspringsindia@gmail.com

Skype sunnychhabra25

Comments or questions are welcome.

* (denotes required field) are mandatory

Click here to refresh

Produktet